Löshoppningskväll

 Bertil



Pigg o full av energi var han! Retades med Anja var gång när han fick vänta medans jag höjde hinderna.
Att han tycker om att löshoppa märker man på honom!
Det är ca 6mån sen sist vi hoppade tsm o ca 1år sen han fick löshoppa. det helt enormt vad tiden bara rinner iväg! men nu är vi på gång igen.
Höjd: 70, 90, 1.10, 1.10
Ja, tjockisen tog sig faktiskt över 1.10, trodde jag aldrig han skulle göra, men hans rumpmuskler går inte av för hakkor så dom trycker av & lyfter upp honom ganska bra! 

Cara Mia



Till en början var Mia väldigt skeptiskt till att vara själv i ridhuset.
Men när hon upptäckte hinderna så försvanna all tänk på allting annat! Fokus på hinderna skulle det vara!
För att vara första gången hon överhuvudtaget hoppar kombination och de är 3:e gången hon löshoppar så gör hon det riktigt bra!
Nästa gång ska jag dock markera marklinjen på hjälphindret lite bättre för att hjälpa henne komma rätt. Men jag tycker det är viktigt att inte börja "grejja" för mycket dom första gångerna då dom måste lära känna efter först själva hur dom ska lösa och taxera sig an mot hinderna!
Bara avståndet stämmer så får dom fixa resten själva!

------------------------------------
Sen åkte vi även iväg med Fabi & Göte så dom även fick lösgaloppera. Riktigt kul hade dom med, Göte hade nog lite överskottsenergi konstigt nog för han  bockade o skuttade som en tok i början!
Fabi sprang mest runt i sin travartrav o spelade dum!

----------------------------
Sen mitt iallt började det snöa o det han komma så mycket så vi kom knappt ifrån ridhuset när vi skulle hem, bilen fick inget grepp så anja fick snällt knuffa på ca 30m så att vi tillslut nådde asfalten.

------------------

sen har jag suttit nu i 1h för att hitta ett program på internet som tillåter mig att göra en hel film av filmklippen. Då programmen på datorn inte tillåter Quicktime-filmer som kamerna inställe filerna till så fick jag lite problem. Men hittade sidan www.Jaycut.se som det funkade med!

Så de var allt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0