fullt göre

4 enormt stressiga dagar är nu averkade och om 5 timmar sitter jag i bilen och Bertil i
 transporten med sikte på Finspång
Det är TREC-tävling på Lördag med anhalt till tävlingsplatsen på fredagen och då vi har 50 mil framför oss till Finspång och sen ytterligare 15 mil till tävlingsplatsen så är det inte en sträcka jag kör dagen innan.
Men jag ser framemot att äntligen igen få komma upp och träffa Kicki som jag ska bo hos och Gunlög som Bertil ska få bo hos och alla andra i Trec-sektionen!

Ilaf under dessa 4 dagar så är detta en bråkdel av vad jag hunnit med. Jag har hunnit jobba, gå på kurs, vi har lyckats bli klar med den sista delen av den första sträckan av stängslet. Inhandlat batteri till aggregatet, så nu tickar det på med 5000 J som stängseltestaren visar! och material till att laga släpfönstret som mia spräckte och fixat det och kunnat tvätta transporten! Lämnat Mia hos Sylvia och tagit hem hennes ponny Oscar, hämtat Linus och Gangster så nu är alla hästar på plats där dom ska vara!

Får se om jag lyckas med att mobil-blogga, annars kommer det nog inte skrivas så mycket förräns på tisdag/onsdag då jag först kommer köra hem måndag kväll/tisdag morgon!

Så nu ska packlistan tjeckas av. Dom sista kläderna packas sen ska jag sova 4h o sen bär det av!

Lycka Till


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0